Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok
Vil med vand Kolding

Vild med vand Kolding den 9. juni 2018

Er du til oplevelser i og ved vandet, så skal du helt sikkert deltage i Vild med vand den 9. juni kl. 10-16. Arrangementet foregår på både Nord- og Sydhavnen i Kolding og der vil være mulighed for at blive sejlet med motorbåd fra den ene havn til den anden. Du kan prøve et væld af forskellige aktiviteter og møde en masse foreninger, der står klar til at fortælle om alle de fantastiske muligheder ved vand.

 

Begge steder vil der være mulighed for at få stillet sult og tørst, og trioen "Godt Gråt" sørger for livemusik fra kl. 11.00-11.45 på Nordhavnen og kl. 13-14 på Sydhavnen.

 

Nordhavnen kan du besøge Kolding Sejlklub, der holder åbent hus. Du kan høre om de mange aktiviteter i klubben, komme ombord på en båd eller komme på vandet i forskellige bådtyper, sufrboards, kajakker mm.

Kajakgården giver gode råd om udstyr og der kan aftales en prøvetur.

 

Sydhavnen afholder Kolding Motorbådsklub åbent hus og et stort kræmmermarked, hvor du helt sikkert kan gøre en god handel.

Du kan også få en snak med Marinehjemmeværnet, Kolding og Omegns Strandjagtforening, Kolding Bådelaug eller høre om Marina City.

 

Se det komplette program på www.vildmedvand.dk/kolding