Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok
Krible krable dyrene fanges i vandløbet

Krible krable i vandløbet, 26. maj

Tag med naturvejlederen og stik næsen dybt i vandløbet og se hvad der kribler og krabler under overfladen. Fra platformen ved engen fanger vi smådyr med net og naturvejlederen fortæller om hvordan smådyrene i vandløbet pludselig er blevet til flyvende insekter. Medbring selv mad og drikke og slut af med en ægte naturvejleder-pandekage bagt på bål.

Praktisk omkring arrangementet

Arrangementet starter kl. 10 og slutter kl. 11.30. Vi mødes i gårdspladsen ved Landbomuseet og så går vi samlet ned til engen. Det er lidt bøvlet med barnevogn/klapvogn, men med lidt vilje og muskelkraft kan det godt lade sig gøre. Tag gerne madpakken med og nyd ved borde og bænke, eller snup et tæppe med, der er masser af græs. Der er ingen tilmelding til arrangementet, bare kom og vær med.

Mere krible krable inspiration

Få mere krible krable inspiration i vores krible krable tema www.oplevkolding.dk/kriblekrable. Her kan du læse om, hvordan du selv kan krible og krable med dine børn som fx ved at låne en krible krable rygsæk på Kolding Bibliotek.

 

Hvem, hvad og hvornår om arrangementet

Tid: Lørdag d. 26. maj kl. 10-11.30

Sted: Landbomuseet, Brødsgårdsvej 52, 6000 Kolding

Arrangør: By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding Kommune

Turleder: Nanna Winbladh, 30352612, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.