Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok

Åbent Sommerværksted i Christiansfeld hele sommeren

 

Christiansfeld Centret inviterer til ’Åbent Sommerværksted’.

Turistsæsonen banker for alvor på døren, og i den anledning lancerer Christiansfeld Centret et nyt tilbud. De har inviteret håndværkere og kunstnere til på skift at flytte ind i Søstrehuset og vise deres kunnen frem i et åbent sommerværksted.

Det åbne værksted byder på en række aktiviteter for børn.

Du kan dekorere et honninghjerte med glasur eller benytte tegnehjørnet, hvor du kan tegne lige hvad du har lyst til. Det er muligt at få lamineret din tegning, så du kan bruge den til tegneunderlag eller dækkeserviet.  Ved den store 'Genbrugstation', kan du gå om bord i genbrugsmaterialer og lade fantasien få frit spil. Du er velkommen til at medbringe dine egne genbrugsmaterialer.  Er du mere til udendørs leg, kan du låne vores sjippetov, hulahopringe eller ringspil.

’Christiansfeld er historisk set håndværkets by. Det var på grund af deres gode håndværksmæssige evner, at Brødremenigheden blev inviteret til at slå sig ned her tilbage i 1773, og derfor at Christiansfeld overhovedet eksisterer og ser ud, som den gør i dag. Vi har gennem mange år hyldet det gode håndværk, og det er den tradition, vi nu breder ud.’

Se mere på Christiansfeld Centeret

Læs mere om programmet her

Periode:  Fra den 1. juli - 13. august.

Tid:  Alle ugens dage fra kl. 11.00 - 16.00.

Adresse: Søstrehusets gård, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld

Pris: Gratis