Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok
Geografisk have inviterer til Gardenhood

Gardenhood i Geografisk Have

Gardenhood sker i Geografisk Have og giver have- og historieinteresserede, et sted at mødes og dele glæde ved have og historie på tværs af nationaliteter, alder og køn. Vi mødes fra 1. maj og hver tirsdag hele sommeren.

Som noget nyt i år, udvides Geografisk haves økologiske køkkenhave med et område med køkkenurter, som blev brugt for 750 år siden. Derved markerer vi at Koldinghus og Kolding bliver 750 år i 2018.

Sammen hjælper vi hinanden med at løse de konkrete opgaver i køkkenhaven og lære hvordan en økologisk køkkenhave uden brug af kemi bliver til. Der skal graves, sås frø, sættes kartofler, vandes og luges. Vi arbejder sammen to og to. Du er velkommen til selv at tage en makker med fra en anden nationalitet ellers organiserer vi det på stedet. Man kommer i gennemsnit 2 gange om måneden og det er frivillige fra Praktisk Økologi, der tilrettelægger arbejdet i samarbejde med Geografisk Have.

Børn er meget velkomne. De kan deltage i det praktiske arbejde eller gå på opdagelse i alle de skønne legemuligheder. Du er velkommen til at komme den første gang for at se, om det er noget for dig. Arrangementet gennemføres på baggrund af tilskud fra Kolding Kommunes Jubilæumspulje.

Tid: Kl. 17.00 – 19.00.
Sted: Køkkenhaven i Geografisk Have.
Forplejning: Ca. kl. 18.30 serveres lidt mad.

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil: 24 20 10 62

Der holdes sommerferie i juli måned og fortsættes indtil 18. september.